Advertisement

Ali Koç Aziz Yıldırım - Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sürpriz telefon! - Futbol Spor ... : Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda.

Ali Koç Aziz Yıldırım - Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a sürpriz telefon! - Futbol Spor ... : Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda.. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Azız yıldırım'a da şapka çıkartmak lazım. Sayın ali koç, 24 temmuz'da, 'camiaya sesleniş' adlı programın başında, kulübümüzün, '3 temmuz. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi.

Ali koç aziz yıldırım'ın iki katı konuşuluyor! Adımı anmadan dayanamaz. ali koç, bize 'ne projeniz var?' diyorlar. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Fenerbahçe'de 3 haziran'da başkan seçilen ali koç'un bahsettiği kötü tablonun sebebi ortaya çıktı. Aziz yildirim amatör, ali koç ise profesyonel ve organize bir kötülüktür.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a yanıt: "Gerçek borç…" - Yeni Soluk
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a yanıt: "Gerçek borç…" - Yeni Soluk from yenisoluk.com
Aziz yıldırım, katıldığı bir televizyonda fenerbahçe başkanlık seçimleri öncesinde bir dizi açıklamada bulundu. Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. Adımı anmadan dayanamaz. ali koç, bize 'ne projeniz var?' diyorlar. Aziz yildirim'in öncelikli derdi fenerbahçe'nin ba$arisidir. Ali koç'un içine aziz yıldırım ve arkadaşları kaçmış. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. 3 yıl önce fenerbahçe kongresinde sayın ali koç büyük teveccühle başkan seçildi. Ali koç 1907 tribünü'nün o dönemki başkan aziz yıldırım ve yöneticilerin eseri olduğunu belirterek şu an 1907 tribünündeyiz.

Fenerbahçe başkanı yıldırım, ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi.

Ali koç 1907 tribünü'nün o dönemki başkan aziz yıldırım ve yöneticilerin eseri olduğunu belirterek şu an 1907 tribünündeyiz. 3 yıl önce fenerbahçe kongresinde sayın ali koç büyük teveccühle başkan seçildi. Ali koç ve aziz yıldırım kavgası derlemeler. Eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları şöyle 3 temmuz kumpasını es geçti. Ali koç, artık aziz yıldırım'a kırgın değil kızgın olduğunu ifade etti. Başkan aziz yıldırım'ın konuşmasına yanıt vermek için ali koç, ardından ali koç'a yanıt vermek için aziz yıldırım kürsüye geldi. Yazıları, ekşisözlük gibi içerik platformlarının tamamı analiz edildiğinde ali koç'un bahsedilme sayısının 235.034, aziz yıldırım'ın 137.057 olduğu görülüyor. Aziz yildirim amatör, ali koç ise profesyonel ve organize bir kötülüktür. Seçime kısa süre kala çok konuşulacak açıklamalar yapan koç, aziz yıldırım'ın 'bir daha adını anmam' sözüne cevap verdi: Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Eski başkan aziz yıldırım'ın, oyuncuların 1 kuruş alacağı yoktur. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz / 25.06.2021.

Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Ali koç aziz yıldırım'ın iki katı konuşuluyor! Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Ali koç, artık aziz yıldırım'a kırgın değil kızgın olduğunu ifade etti.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a flaş teklif - Son dakika ...
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a flaş teklif - Son dakika ... from iaftm.tmgrup.com.tr
Geçen gün aziz yıldırım'ın kendisine yönelik ağır eleştirilerine cevap veren. Eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları şöyle 3 temmuz kumpasını es geçti. 3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım. 3 yıl önce fenerbahçe kongresinde sayın ali koç büyük teveccühle başkan seçildi. Ali koç, artık aziz yıldırım'a kırgın değil kızgın olduğunu ifade etti. Aziz yildirim her ne kadar fenerbahce icin tesislesme zararı düşünmem. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç, kongrede aziz yıldırım'ın kazanırsam kulübe 150 milyon tl vereceğim. sözlerinin ardından bir fazlasını vereceğim. demişti.

Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç.

Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Aziz yildirim amatör, ali koç ise profesyonel ve organize bir kötülüktür. Aziz yıldırım, fenerbahçe kulübü'ne vereceği parayı da açıkladı. Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç, seçim sonrası yaptığı ilk açıklamada, sayın aziz yıldırım efsane başkan olmayı hak etmiştir. Fenerbahçe'de 3 haziran'da başkan seçilen ali koç'un bahsettiği kötü tablonun sebebi ortaya çıktı. Seçime kısa süre kala çok konuşulacak açıklamalar yapan koç, aziz yıldırım'ın 'bir daha adını anmam' sözüne cevap verdi: Ali koç, artık aziz yıldırım'a kırgın değil kızgın olduğunu ifade etti. Ali koç'un öncelikli derdi, galatasaray'i sekteye ugratmaktir. Eski başkan aziz yıldırım'ın, oyuncuların 1 kuruş alacağı yoktur. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. Fenerbahçe başkanı ali koç, aziz yıldırım'ın sözlerine sert bir dille yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç, seçim sonrası yaptığı ilk açıklamada, sayın aziz yıldırım efsane başkan olmayı hak etmiştir. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, ali koç'un 1.5 yıldır kongre çığırtkanlığı yapıldığını savunurken, fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum dedi. Ali koç 1907 tribünü'nün o dönemki başkan aziz yıldırım ve yöneticilerin eseri olduğunu belirterek şu an 1907 tribünündeyiz. Fenerbahçe başkanı ali koç, benim bir fetö projesi olduğumu anlatmışsınız, yazıklar olsun. Aziz yıldırım arayıp, soru sorduruyor.

Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın dostunu tasfiye etti
Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın dostunu tasfiye etti from cdn.karar.com
3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım. Mahkemeye vermezseniz adam değilsiniz / 25.06.2021. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları şöyle 3 temmuz kumpasını es geçti. Seçime kısa süre kala çok konuşulacak açıklamalar yapan koç, aziz yıldırım'ın 'bir daha adını anmam' sözüne cevap verdi: Sayın ali koç, 24 temmuz'da, 'camiaya sesleniş' adlı programın başında, kulübümüzün, '3 temmuz. Fenerbahçe kulübü başkan adayı ali koç, ülker stadı'ndaki olağan seçimli genel kurulda aziz yıldırım'ın yaptığı seçim konuşmasının ardından söz aldı, sert ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı.

Aziz yıldırım, fenerbahçe kulübü'ne vereceği parayı da açıkladı. Eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları şöyle 3 temmuz kumpasını es geçti. Seçime kısa süre kala çok konuşulacak açıklamalar yapan koç, aziz yıldırım'ın 'bir daha adını anmam' sözüne cevap verdi: Ali koç, aziz yıldırım'ın 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Ali koç, artık aziz yıldırım'a kırgın değil kızgın olduğunu ifade etti. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Fenerbahçe'nin yeni başkanı ali koç, kongrede aziz yıldırım'ın kazanırsam kulübe 150 milyon tl vereceğim. sözlerinin ardından bir fazlasını vereceğim. demişti. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. O olmasaydı ben burada olmazdım, bu stat olmazdı. dedi. Fenerbahçe başkanı ali koç, aziz yıldırım'ın sözlerine sert bir dille yanıt verdi. Fenerbahçe yüksek divan kurulu'nda konuşan ali koç, aziz yıldırım'a başkanlık yolunda meydan okudu. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda.

Seçime kısa süre kala çok konuşulacak açıklamalar yapan koç, aziz yıldırım'ın 'bir daha adını anmam' sözüne cevap verdi: ali koç. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus.

Posting Komentar

0 Komentar